Jørgen Kjønø skal markedsføre Zlatan Ibrahimovic til verden

Norske Jørgen (35) jobber tett med Zlatan bak kulissene: - Han fortalte de mest utrolige historiene

Jørgen Kjønø fikk et nært arbeidsforhold til svensken, og ble invitert på middag og fotballkamp av superstjerna.

STJERNESAMARBEID: Nordmannen Jørgen Kjønø har fått jobbe tett med Zlatan Ibrahimovic i forbindelse med lanseringen av svenskens nye kolleksjon. Kjønø forteller at det raskt ble god stemning da de møttes for første gang. Foto: Privat
STJERNESAMARBEID: Nordmannen Jørgen Kjønø har fått jobbe tett med Zlatan Ibrahimovic i forbindelse med lanseringen av svenskens nye kolleksjon. Kjønø forteller at det raskt ble god stemning da de møttes for første gang. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da den norske komikeren Jørgen Kjønø skulle overbevise verdensstjernen Zlatan Ibrahimovic om å få representere ham, gikk han «all in».

- Jeg stormet inn med en ubeskrivelig entusiasme og viste til over 600 referanser og en juicy CV med meget sexy font. Jeg forklarte mine ideer, min «passion» smittet over, vi tok en high five, fløy til Stockholm og møtte Zlatans kone og hans business manager. De digget meg, jeg fikk jobben, møtte Zlatan, fikk masse kjemi og vi var i gang, forteller komikeren med en stor entusiasme, som han beholdt gjennom hele intervjuet.

Kjønø er best kjent under artistnavnet Dex Carrington, og ble for alvor lagt merke til blant det norske folk gjennom MTVs reiseprogram «Dexpedition». Til vanlig jobber han som standupkomiker, men har nå fått sitt livs største jobb. Gjennom en rekke videoer skal han markedsføre Ibrahimovics nye kolleksjon til hele verden.

Skeptisk Zlatan

I tillegg til å være kjent som en av verdens beste fotballspillere det siste tiåret, er svensken også beryktet for sin karakteristiske personlighet.

Ibrahimovic fortalte nylig om sitt anstrengte forhold til media, og Kjønø hadde lagt merke til hvordan fotballspilleren kunne være en krevende samtalepartner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer