KOMISK ØYEBLIKK: Det ser ut som Karen Espelund har sett et spøkelse i Warszawa. Like bak sitter Sir Alex Ferguson (t.h). Foto: Getty Images
KOMISK ØYEBLIKK: Det ser ut som Karen Espelund har sett et spøkelse i Warszawa. Like bak sitter Sir Alex Ferguson (t.h). Foto: Getty ImagesVis mer

Norske Karen stjal oppmerksomheten fra Alex Ferguson

- En bisarr «photobomb».

(Dagbladet): Sevilla gikk seirende ut av Europa League-finalen mot Dnipro i går, i en tidvis forrykende kamp som endte med totalt fem scoringer.

Sevilla snudde 0-1 til 2-1 i løpet av noen dramatiske minutter i første omgang, og kanskje det var det som fikk Karen Espelund til å slå opp øynene litt ekstra på tribunen i polske Warszawa.

Karen Espelund sitter i UEFA-styret som den eneste kvinnelige representanten. I den anledningen var hun tilstede på gårsdagens Europa League-finale i regi UEFA.

I UEFA-STYRET: Karen Espelund.
Foto: Erik Mårtensson / NTB Scanpix
I UEFA-STYRET: Karen Espelund. Foto: Erik Mårtensson / NTB Scanpix Vis mer

Kameralinsen var derimot ikke myntet på Espelund. En fotograf fikk i stedet øye på en eldre managerstorhet som satt like bak den norske 54-åringen - tidligere Manchester United-manager Sir Alex Ferguson.

Bildet som ble tatt av duoen er iallfall et blinkskudd sett med norske øyne. Espelund laget en maske som fint kunne gitt henne en rolle i en Alfred Hitchcock-film.

- Bisarr Som den engelske tabloid-avisa Daily Mail så passende skrev om bildet: «En bisarr «photobomb» av Alex Ferguson».

Normalt brukes uttrykket «photobomb» om en kjent person som tar oppmerksomheten fra det planlagte bildet i motivet.

Det er mange som syns bildet er hysterisk morsomt i sosiale medier, og en bruker har skrevet en passende tekst til bildet:

«Når du er på finalen i Europa League og innser at Alex Ferguson er bak deg».

Viktig seier Sevilla tok iallfall sin andre strake seier i turneringen. Det betyr samtidig at den spanske klubben skal spille Champions League-fotball neste sesong.

Det gikk rykter om at Alex Ferguson var på kamp for å følge Sevilla-angriper Carlos Bacca. Mest sannsynlig var skotten der for å nyte en god fotballkamp.