Norske KHL-proffer røk på hvert sitt tap

Skuffende dag.

SKUFFENDE DAG: Patrick Thoresen (bildet) og Jonas Holøs gikk på hvert sitt tap i KHL-serien i ishockey onsdag.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SKUFFENDE DAG: Patrick Thoresen (bildet) og Jonas Holøs gikk på hvert sitt tap i KHL-serien i ishockey onsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Patrick Thoresen og Jonas Holøs gikk på hvert sitt tap i KHL-serien i ishockey onsdag.

Spesielt Thoresen og hans SKA. St. Petersburg hadde en skuffende kamp. Laget hans fikk et sviende møte med Dinamo Moskva foran over 12.000 frammøtte på egen hjemmeis. Avdelingslederen i vest måtte tåle et 1-4-tap.

Kampen tok fyr i midtperioden. Bortelaget gikk i løpet av et minutt opp i 2-0-ledelse. SKA reduserte etter en halvtime, men gjestene fra Moskva utnyttet kort tid etter fordel av overtallsspill og økte til 3-1.

Vertene jobbet hardt for å komme tilbake, men håpet var definitivt kjørt da SKA slapp inn kveldens fjerde mål i sluttminuttene.

Mer effektiv SKA klarte bare å score ett mål på 34 skudd i oppgjøret, der Thoresen sto for fem av avslutningene. Dinamo Moskva var langt mer effektive og scoret fire mål på 17 skudd. Thoresen var på isen i totalt 16.27 minutter.

Også Holøs gikk på et tap i bortemøtet med CSKA Moskva onsdag, men hans Lokomotiv Jaroslavl fikk i det minste med seg ett poeng etter å ha snudd 0-2 til 2-2 helt på tampen. Til slutt vant hjemmelaget 3-2 etter straffeslagkonkurranse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer