Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norske KHL-proffer røk på hvert sitt tap

Skuffende dag.

SKUFFENDE DAG: Patrick Thoresen (bildet) og Jonas Holøs gikk på hvert sitt tap i KHL-serien i ishockey onsdag.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SKUFFENDE DAG: Patrick Thoresen (bildet) og Jonas Holøs gikk på hvert sitt tap i KHL-serien i ishockey onsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Patrick Thoresen og Jonas Holøs gikk på hvert sitt tap i KHL-serien i ishockey onsdag.

Spesielt Thoresen og hans SKA. St. Petersburg hadde en skuffende kamp. Laget hans fikk et sviende møte med Dinamo Moskva foran over 12.000 frammøtte på egen hjemmeis. Avdelingslederen i vest måtte tåle et 1-4-tap.

Kampen tok fyr i midtperioden. Bortelaget gikk i løpet av et minutt opp i 2-0-ledelse. SKA reduserte etter en halvtime, men gjestene fra Moskva utnyttet kort tid etter fordel av overtallsspill og økte til 3-1.

Vertene jobbet hardt for å komme tilbake, men håpet var definitivt kjørt da SKA slapp inn kveldens fjerde mål i sluttminuttene.

Mer effektiv SKA klarte bare å score ett mål på 34 skudd i oppgjøret, der Thoresen sto for fem av avslutningene. Dinamo Moskva var langt mer effektive og scoret fire mål på 17 skudd. Thoresen var på isen i totalt 16.27 minutter.

Også Holøs gikk på et tap i bortemøtet med CSKA Moskva onsdag, men hans Lokomotiv Jaroslavl fikk i det minste med seg ett poeng etter å ha snudd 0-2 til 2-2 helt på tampen. Til slutt vant hjemmelaget 3-2 etter straffeslagkonkurranse.

Som vanlig fikk Holøs mest istid av Lokomotivs utespillere. Han spilte totalt 24.27 minutter for gjestene. Han kom til ett skudd på mål i kampen.

Haugen utelatt Lars Haugen var ikke i kamptroppen og fikk derfor ikke vokte målet for Dinamo Minsk i 1-3-tapet borte mot finske Jokerit.

Etter 27 kamper topper SKA St. Petersburg den vestlige avdelingen. Det skiller tre poeng ned til CSKA. Dinamo Minsk ligger på 6.-plass, mens Lokomotiv Jaroslavl følger på plassen bak. De åtte beste fra hver avdeling etter grunnserien går til sluttspillet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media