Maria Thorisdottir om profflivet i Chelsea

Norske landslags­spillere skriver historie

Landslagsspilleren Maria Thorisdottir snakker ut om kvartfinaleplass i Mesterligaen, livet som utenlandsproff og storklubbers interesse.

THORISDOTTIR: Maria Thorisdottir under UEFA Champions Leauge kampen mot Rosengård på Cherry Red Records Stadium i London Foto: Adam Davy/PA Wire
THORISDOTTIR: Maria Thorisdottir under UEFA Champions Leauge kampen mot Rosengård på Cherry Red Records Stadium i London Foto: Adam Davy/PA Wire Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Chelsea Ladies er klare for kvartfinalen i Mesterligaen. 1–0 seier mot FC Rosengård gjorde at de blå kvalifiserer seg til kvartfinalen for første gang noensinne. Maren Mjelde spilte hele kampen og Maria Thorisdottir ble byttet ut etter 62. minutter.

- Det var en historisk kamp for oss, en stor opplevelse. Veldig gøy at Maren og jeg er med og representerer Norge i en kamp som dette, sier Thorisdottir til Dagbladet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer