Norske proffdueller i Tour of Norway

- Jeg tror Team Sky ønsker å stille, mener Lars Petter Nordhaug.

EN MÅ VENTE, EN ER KLAR: Lars Petter Nordhaug vet ennå ikke om det blir Tour of Norway neste år, mens Edvald Boasson Hagen og hans MTN-Qhubeka allerede har meldt sin ankomst.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
EN MÅ VENTE, EN ER KLAR: Lars Petter Nordhaug vet ennå ikke om det blir Tour of Norway neste år, mens Edvald Boasson Hagen og hans MTN-Qhubeka allerede har meldt sin ankomst. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Det blir nye dueller mellom Edvald Boasson Hagen, Sondre Holst Enger og Alexander Kristoff i neste års Tour of Norway.

Det ble klart etter at arrangøren gjorde unna løypepresentasjonen, tirsdag ettermiddag.

Les mer om løypene her!

Foruten MTN-Qhubeka og Team Katjusja, er det klart at Lotto-Soudal (Vegard Breens lag, vår anm.), IAM Cycling (Sondre Holst Enger) og Trek Factory Racing stiller til start i rittet.

- Med tanke på norske ryttere var det så godt som full klaff. Det eneste vi manglet var Cannondale med Kristoffer Skjerping. Jeg er veldig opptatt av at Sky kommer. Det er merkevare nummer én, sier TV 2-ekspert, Johan Kaggestad, til procycling.no.

Nordhaug: - Vil gjerne sykle Dialogen med Sky fortsetter inn i neste måned. De fleste lagene setter opp sine løpsprogram på denne tiden av året.

• Kaggestad: - Veldig spennende og kreativtLars Petter Nordhaug får vite sitt løpsprogram på samling i Mallorca i neste måned.

Kanskje får han da beskjed om at konkurranser i Norge venter i mai måned.

- Jeg har veldig lyst til å kjøre. Hvis laget stiller, og jeg tror de ønsker det, vil jeg helt sikkert kjøre. Det passer godt inn til planen med Liége. Jeg vil ta det rolig i starten av mai, og kjøre på litt mer senere i måneden. Sykler jeg Tour of Norway, skal jeg være med å kjempe i toppen, lover han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer