Norske rekorder av Vukicevic og Okparaebo

7,90 og 7,17.

NY REKORD: Christina Vukicevic satte ny norsk rekord på 60 meter hekk innendørs i forsøket og tangerte den i finalen i Karlsruhe i dag. Her i aksjon i Helsinki sist helg. Foto: Kalle Parkkinen, Lehtikuva, Scanpix
NY REKORD: Christina Vukicevic satte ny norsk rekord på 60 meter hekk innendørs i forsøket og tangerte den i finalen i Karlsruhe i dag. Her i aksjon i Helsinki sist helg. Foto: Kalle Parkkinen, Lehtikuva, ScanpixVis mer

Både Christina Vukicevic (60 meter hekk) og Ezinne Okparaebo (60 meter) satte norske rekorder i friidrettsstevnet i Karlsruhe i Tyskland i kveld.

Vukicevic satte først norsk rekord med 7,90 i forsøket, og senere tangerte hun sin egen rekord i finalen. Tiden holdt til 2.-plass. USAs Kellie Weels vant på 7,82, som er årsbeste i verden.

Den nye norske rekorden til Okparaebo lyder på 7,17. Det holdt også til 2.-plass. Maria Rjemen fra Ukraina vant med 7,15. Det var også personlig rekord.

- Resultatet viser at Ezinne og Christina leverer resultater på toppnivå i verden, noe som lover godt foran EM innendørs i Paris om en måneds tid, sa sportssjef Ronny Nilsen.

(NTB)