Norske sluttspillhelter før søndagens EM-batalje: - Angrip! Kroatia kan slå sprekker

Tror Norge kan greie å kvalifisere seg direkte til EM.

ANGRIP! Norske sluttspillhelter mener at Norge skal gå for seier på Ullevaal mot Kroatia. Her scorer Vegard Forren seiersmålet mot Bulgaria torsdag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
ANGRIP! Norske sluttspillhelter mener at Norge skal gå for seier på Ullevaal mot Kroatia. Her scorer Vegard Forren seiersmålet mot Bulgaria torsdag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norske sluttspillhelter tror Norge kan kvalifisere seg direkte til EM-sluttspillet i Frankrike neste år etter seieren mot Bulgaria.

Rune Bratseth mener at det bare er å gå på for det norske landslaget nå.

- Vi må slutte å tro at vi er i en forsvarsposisjon. Norge er rangert på 69. plass. Hva er det vi egentlig har å forsvare? Om vi ikke er i forsvarsposisjon, hva gjenstår da? Angrip, sier Rune Bratseth. Norges landslagskaptein under VM-sluttspillet i USA i 1994 er offensiv foran den svært viktige kampen mot Kroatia på Ullevaal førstkommende søndag.

- Kroatia er bedre enn Bulgaria, så Norge må være stramme bakover. Vi må selvfølgelig ha med i betraktningen at Bulgaria ikke akkurat er et lag i dytten. Men nå kan vi ergre hvem som helst. Så la oss gjøre det, sier Rune Bratseth til Dagbladet.

Drillo-stilen Han mener at den såkalte Drillo-stilen var tilbake mot Bulgaria torsdag kveld. Og han hilser den velkommen.

- Vi slo mye mer langt og gikk for raske overganger, enn det vi har sett på en god stund. Og det fungerte. Norge var godt organisert bakover og spilte på resultat, sier Rune Bratseth til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.