-  Norske spillere må vurdere Russland

Med et stadig mer internasjonalt fotballmarked, mener Rune Hauge norske spillere må tenke utradisjonelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Før så engelske klubber først til Skandinavia for å hente spillere. Nå rekrutterer de spillere fra hele verden. Det er det viktig at nordmenn forstår, sier proffagent Hauge til Dagbladet.

Fra å være en av de mest representerte nasjonene i Premier League, har Norge nå bare Jo Tessem, Morten Gamst Pedersen, John Arne Riise og Ole Gunnar Solskjær igjen. Riise er den eneste som spiller fast på sitt lag. Solskjær sliter med skade, Gamst benker og Tessem har vært leid ut til Millwall i The Championship (tidligere 1. divisjon).

-  Norske spillere er fortsatt attraktive ute, men de må begynne å tenke på verdensmarkedet, ikke bare de tradisjonelle ligaene. Russland og Hellas er eksempler på mulige ligaer norske spillere vanligvis ikke søker til, men som de nå kanskje må vurdere, sier Rune Hauge til Dagbladet.

-  Høyt nivå

John Carew sa til Dagbladet for en snau måned siden at han er storfornøyd med å spille i tyrkisk eliteserie.

-  Jeg var veldig usikker på om jeg ville dra til Tyrkia, jeg visste lite om nivået. Nå angrer jeg ikke. Besiktas er en veldig bra klubb, og jeg trives godt, sa Store-John.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.