Norske stjerner rasende etter sjokknyheten

- Vi kunne scoret.

STERKE REAKSJONER: De norske spillerne reagerte med sinne og skuffelse etter tapet for Tyskland. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
STERKE REAKSJONER: De norske spillerne reagerte med sinne og skuffelse etter tapet for Tyskland. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRAKOW (Dagbladet): Som eneste norske medie kan Dagbladet avsløre hvordan de norske spillerne reagerte da de fikk vite om feilen som ble begått i sluttsekundene mot Tyskland.

Sittende sønderknuste i garderoben kom en av lederne inn og fortalte at Tyskland hadde vært en ekstra mann på banen. Toppscorer Kristian Bjørnsen forteller at det førte til sinne blant spillerne.

- Vi ble forbanna med engang. Vi så at det var skjedd ting som kunne blitt gjort annerledes. Det er snakk om kort tid, men hvis alt hadde blitt gjort etter reglene hadde vi kanskje hatt fem-seks sekunder igjen å angripe med sju spillere mot deres fem. Og det er fullt mulig å gjøre mål på en sånn mulighet, sier Bjørnsen til Dagbladet.

Slik ble avgjørelsen tatt Dagbladet får opplyst at spillerne ikke ble tatt med på råd da det skulle avgjøres om Norge skulle legge inn protest til Det europeiske håndballforbundet (EHF) eller ikke. Etter at det ble opplyst om feilen, tok lederne beslutningen raskt.

Liggende på en massasjebenk på Hilton-hotellet hvor den norske leiren bor i Krakow, forteller imidlertid Bjørnsen at han syns det var riktig avgjørelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer