Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norske supportere gleder seg over Brasil-uttak

Får se sultne spillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Norsk Supporterallianse (NSA) sørger slett ikke over at Ronaldo og Ronaldinho uteblir fra fotballfesten på Ullevaal om to uker.

- Jeg tror dette kan bli en vel så god kamp, særlig med tanke på det Brasil viste i VM. De to første kampene var nistriste greier, sier styremedlem Richard Jansen til Dagbladet.no.

- Dere føler dere ikke holdt for narr?

- Nei, jeg synes ikke det. Hvis det er noen som er blitt holdt for narr, så er det NFF av Brasil.

Talsmannen for norske supportere ser egentlig bare gode ting ved at Brasil lar ferske fjes få prøve seg, i kombinasjon med en rekke stjerner fra europeiske klubber.

- Jeg er ikke så opptatt av Ronaldinhos to finter, det er mer synd at Kaka ikke er med. Men jeg tror dette blir gøy. Innholdsmessig blir det tøffere for Norge. Dette er er folk som vil vise seg fram fram ny trener, ikke matleie stjerner som oppfyller kontrakt.

Han har forståelse for at unge fans kan savne Ronaldinho, men tror det er et «sjukt bra lag» Dunga tar med seg til Oslo.

- For 12-åringene med Ronaldinho-trøyer er det nok mer trist. Jeg skjønner at noen er skuffet, særlig dem som har kjøpt billetter til 65 kroner til treninga dagen før kampen. Men da er det folkene de vil se, ikke landslagene.

STØRRE UTFORDRING:</B> Supporterne tror Norge vil få slite mot et motivert Brasil med nye navn.
KAKA-PYNT: Norsk supporterallianse skulle gjerne sett Kaka på Ullevaal, det er ikke så farlig med resten av superstjernene.