Norske Tim-Robin (20) slo knockout på motstanderen i første runde

- Det kunne ikke gått så mye bedre.

Følg kampen mellom Cecilia Brækhus og Oxandia Castillo i vårt Boksestudio i kveld!

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): I kveld skal Norges boksedronning Cecilia Brækhus i ringen mot 18-åringen Oxandia Castillo. Men først var det to norske herrer som skulle i ringen.

Tim-Robin Lihaug bokset i lett tungvekt mot Tzvetozar Illiev fra Bulgaria. Kampen skulle ikke vare lenge, for allerede i første runde fikk nordmannen inn tre slag på rappen som sendte bulgareren i kanvasen. Dommeren valgte å stoppe kampen, til tross for at Illiev ville fortsette å bokse.

Da hadde det bare gått 57 sekunder.

- Jeg er veldig fornøyd. Det kunne ikke gått så mye bedre, sier Lihaug til Viasat 4.

Studert på video Det var ikke tilfeldig at slagene satt som de skulle fra første stund.

VISTE MUSKLER: 
Den norske bokseren Tim-Robin Lihaug sendte sin motstander i kanvasen allerede i den første runden. Dommeren valgte etterpå å stoppe kampen.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
VISTE MUSKLER: Den norske bokseren Tim-Robin Lihaug sendte sin motstander i kanvasen allerede i den første runden. Dommeren valgte etterpå å stoppe kampen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

- Jeg hadde sett videoer av ham, og visste han var åpen for uppercut. Det er kjempegøy, sier Lihaug til Viasat 4.

Det er mange nordmenn som har tatt turen til Danmark for å se Brækhus i kveld, noe som hjalp på humøret til nordmannen.

- Jeg koste meg veldig. Det er så mange nordmenn her, det er umulig å ikke bli i godt humør av det, sier Lihaug.

Sju strake for Smaadal Simen Smaadal tok sin sjuende strake seier da han vant på poeng mot Olegs Fedotovs fra Latvia. Smaadal har gått ned en vektklasse til super mellomvekt, og hadde en god følelse før kampen.

- Jeg har hatt en skikkelig god følelse de siste dagene, og våknet flere ganger om natten av at jeg ligger og smiler, sier han til Dagbladet.

SJU STRAKE:
Simen Smaadal slo Olegs Fedotovs fra Latvia (t.h.) i super mellomvekt-klassen. Det avr nordmannens sjuende strake seier.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
SJU STRAKE: Simen Smaadal slo Olegs Fedotovs fra Latvia (t.h.) i super mellomvekt-klassen. Det avr nordmannens sjuende strake seier. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Han hadde med seg sin mor på kamp for første gang.

- Hun støtter meg, men hun klarer ikke å se på at jeg bokser. Men det er veldig hyggelig at hun kommer i kveld, selv om jeg tror hun kommer til å snu seg rundt, sier Smaadal.

Cecilia Brækhus' kamp starter rundt 23.00 i kveld.