Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cecilia Brækhus mot Kali Reis

Norske TV-seere kan bli snytt for Brækhus-kampen

5. mai går Cecilia Brækhus i bokseringen mot Kali Reis i USA. Om norske TV-seere får oppleve kampen, er fortsatt usikkert.

NY KAMP: For Cecilia Brækhus. Her fra oppgjøret mot svenske Mikaela Lauren. Brækhus vant på teknisk knockout i 6.runde. Foto: John T.Pedersen / Dagbladet
NY KAMP: For Cecilia Brækhus. Her fra oppgjøret mot svenske Mikaela Lauren. Brækhus vant på teknisk knockout i 6.runde. Foto: John T.Pedersen / Dagbladet Vis mer

Oppgjøret i Los Angeles blir viktig for Brækhus for å vise seg fram for det amerikanske publikummet.

Om det norske TV-publikummet får mulighet til å se kampen er fortsatt usikkert, men Viasat bekrefter at det er dialog om å sikre seg rettighetene.

– Vi snakker sammen, men det foreligger ingen avtale per i dag, opplyser sportssjef i Viasat, Anne Tufte, til NTB.

Reis skal på papiret være en overkommelig motstander for 36 år gamle Brækhus. Den norske boksedronningen har tittelbelter i weltervektklassen i fem forbund.

Ifølge databasen Boxrec er Reis ranket som nummer 131 på kvinnesiden uansett vektklasse. Til sammenligning er Brækhus nummer to, kun bak Jessica Chávez (fluevekt).

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media