Tv-rettighetene til Serie A og La Liga

Norske tv-seere kan bli snytt for Ronaldo

Under én måned før seriestart har ingen kjøpt tv-rettighetene til Serie A og La Liga i Norge.

TIL ITALIA: Juventus har hentet Cristiano Ronaldo i håp om å vinne Champions League. Foto: Isabella Bonotto / AFP Photo / NTB Scanpix
TIL ITALIA: Juventus har hentet Cristiano Ronaldo i håp om å vinne Champions League. Foto: Isabella Bonotto / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Italiensk fotball er mer attraktivt enn på lenge etter at Cristiano Ronaldo forlot Real Madrid til fordel for Juventus.

Dermed vil Ronaldo og Messi - spillerne seg imellom som har vunnet prisen for verdens beste spiller de ti siste åra - spille i hver sin liga for første gang siden 2009.

Å se dem spille mot hverandre blir dermed en sjeldenhet. I Norge er det derimot usikkert om du i det hele tatt får se noen av dem spille i deres respektive ligaer på norske tv-skjermer.

Med under én måned igjen før seriestart, har nemlig ingen i Norge kjøpt rettighetene til italiensk og spansk fotball.

Dermed er det en risiko for at norske Serie A- og La Liga-tittere må søke andre alternativer for å følge med på Ronaldo, Messi og co.

Har kjøpt Bundesliga

- Status er at det forhandles om det, men jeg får ikke vite så mye om det jeg heller. Foreløpig er det ikke noe gjennombrudd. Det gjelder både La Liga og Serie A, sier Rolf-Otto Eriksen til Dagbladet.

Eriksen har kommentert italiensk fotball for Viasat i tre år. Nå er derimot treårsavtalen som Viasat signerte i 2015 over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer