Norske United-fans takker Ronaldo

Men tror ikke han kan erstattes.

TUNG UNITED-DAG: I dag gikk Manchester United med på å selge Cristiano Ronaldo. Noen synes det er helt greit. Foto: AP/Jon Super
TUNG UNITED-DAG: I dag gikk Manchester United med på å selge Cristiano Ronaldo. Noen synes det er helt greit. Foto: AP/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Manchester Uniteds supporterklubb i Norge holder til i Bergen. På kontoret var det en dempet stemning i formiddag, etter at klubben på sin hjemmeside annonserte salget av Cristiano Ronaldo for 824 millioner kroner.

- Jeg er lei meg, ja. Vi har hatt Cristiano her i klubben i seks år, og han har bidratt veldig mye. Jeg personlig er lei meg, sier Erling Ola Fykse, Uniteds medlemskontakt, til DagbladetHan tror ikke alle United-supportere har det på samme måten.

- Jeg har fått inntrykk av at andre synes det kan være rett tid og rett sum for et salg.

- Hva er reaksjonen din på avtalen?- Jeg er ikke overrasket over at det skjer nå. United har vurdert prisen som spiselig, og det første som slår meg er at det blir ekstremt viktig at United handler inn en eller to kvalitetsspillere. Fansen er nervøse for at vi ikke får inn spillere som kan erstatte Ronaldo, hvem det blir og når det skjer.

Ribery og Benzema - Er det noen som kan erstatte han?- I utgangspunktet vil det bli vanskelig, jeg tror den eneste er Lionel Messi. Men han får vi nok ikke. Som rein flankespiller er det vanskelig å erstatte ham, den som ligger nærmest er nok Franck Ribery.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer