Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Galopp:

Norskfødte Buick vant storløp i Dubai og 30 millioner

Sheema Classic.

SEIER: Den norskfødte stjernejockeyen William Buick styrte Jack Hobbs til seier i Sheema Classic på Meydan-banen i Dubai lørdag. Bildet er tatt tidligere denne måneden. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
SEIER: Den norskfødte stjernejockeyen William Buick styrte Jack Hobbs til seier i Sheema Classic på Meydan-banen i Dubai lørdag. Bildet er tatt tidligere denne måneden. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer

Den norskfødte stjernejockeyen William Buick styrte Jack Hobbs til seier i Sheema Classic på Meydan-banen i Dubai lørdag.

Pengepremien for seieren i storløpet var på 3,6 millioner dollar – drøyt 30 millioner kroner – og Buick innkasserer en god slump av den summen for innsatsen.

I løpet over 2.400 meter tråkket Jack Hobbs til på riktig tidspunkt, og favoritten Postponed ble parkert.

Eiksmarka-gutten Buick vant det samme løpet på hesten Dar Re Mi i 2010, og for to år siden gikk han til topps i det grommeste løpet på Dubai-banen, Dubai World Cup, med Prince Bishop.

Lørdag var 28-åringen i aksjon i seks løp på Meydan, og fasiten foruten seieren i Sheema Classic ble én andre-, én tredje-, én fjerde-, én femte- og én sjetteplass. Det ga pengepremier på til sammen rundt 40 millioner kroner.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media