Petter Northug:

Northug-bil solg­t­: - Fenomenalt

Den nye eieren bekrefter kjøpet.

DETTE ER SAKEN: Petter Northug kom fra instruktørjobb på Trysil sommerskiskole da han ble stoppet av politiet. Nå er bilen solgt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er en fenomenalt artig bil. Jeg kjøpte den lille julaften.

Det sier den anonyme trønderen, som overfor Dagbladet bekrefter at han har kjøpt Jaguaren som tidligere var eid av Petter Northug.

Skistjernen mistet lappen etter å ha blitt stanset på E6 ved Ullensaker torsdag 13. august i fjor. Bilen ble målt til 168 km/t:

- Jeg er usikker på om det var en kontroll eller om patruljen ble oppmerksomme på bilen, men jeg kan bekrefte at det var Northug som kjørte, fortalte operasjonsleder Tom Sandberg til Dagbladet.

Skistjernen innrømmet at han hadde kjørt i 200 kilometer i timen i 80-sonen og filmet det. Det ble også funnet ti gram kokain i bilen, samt seks gram kokain og 0,65 MDMA i hjemmet til Northug.

1,77 millioner

Det er Nardo Bil som har solgt bilen. Daglig leder, Petter Skagemo Elvrum, sier han er fornøyd med at Jaguaren er på veien igjen:

- For vår del er det fint å få vist fram denne type biler på veien. Det er bedre at noen kjører dem, framfor at de blir stående hos oss.

- Var det mange som var interessert i å kjøpe den?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer