Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug blir ikke vraket på stafetten

Imponerte nok til å bli med på laget.

FÅR GÅ STAFETTEN: 
Det ble lenge spekulert i om Petter Northug skulle gå stafetten i morra. I dag beskjeden om at skiesset ikke blir vraket.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
FÅR GÅ STAFETTEN: Det ble lenge spekulert i om Petter Northug skulle gå stafetten i morra. I dag beskjeden om at skiesset ikke blir vraket. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Petter Northug (27) går sisteetappen for Norge under søndagens verdenscupstafett.

Det var lenge spekulert i at Northug ville bli vraket, men etter lørdagens 9.-plass var det ingen grunn til å vrake 27-åringen fra 1.-laget.

Normalt går Eldar Rønning 1. etappen for Norges 1. lag, men etter lørdagens 31.-plass må Rønning gå 1. etappen for 2.-laget sammen med Chris Jespersen, Sjur Røthe og Finn Hågen Krogh.

Lørdagens 15-kilometervinner Pål Golberg åpner for Norge 1 søndag. Lørdagens tredjemann, Didrik Tønseth, fortsetter på den siste klassisketappen. Martin Johnsrud Sundby skøyter 3.-etappen, før altså Petter Northug avslutter.

Det norske 1.-laget på kvinnesiden består av Heidi Weng, Therese Johaug, Kristin Størmer Steira og Marit Bjørgen. Det er det samme laget som tok VM-gull i Val di Fiemme sist vinter.

(NTB)