Northug blir sponsor for Skiforbundet

BLE SPEKULASJONER: Denne videoen av Petter Northug satte fyr i ryktene om hva hovedpersonene selv planla å gjøre etter at han la skiene på hyllen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det melder TV 2. Krangelen mellom Petter Northug og Skiforbundet har tilsynelatende vært evigvarende.

Nå har de to partene begravd stridsøksa og skikongen skal sponse landslaget i langrenn med et millionbeløp de neste åra.

Vil bidra tilbake

Avtalen innebærer at trenere, støtteapparat og utvalgte løpere i norsk langrenn vil bruke Northug Multisportbriller, skriver Skiforbundet i en pressemelding. Tilbake vil Petter bidra i arbeidet med å utvikle skiidretten gjennom en mentorrolle overfor unge, lovende skitalenter i utvalgte formål som Northug og Skiforbundet vil avklare nærmere.

- Skiforbundet og Northug høres for mange kanskje ikke ut som noe «ekteskap», men nå kan jeg få gitt noe tilbake og skal altså levere Northug-briller til landslaget. Jeg håper de blir fornøyde med produktet og at det blir et langt og godt samarbeid. Og jeg har igjen en fot innenfor i Skiforbundet, humrer Northug til TV 2.

Også langrennssjef Espen Bjervig humrer litt over avtalen:

- Jeg synes det er utrolig morsomt at Petter fortsatt ønsker å engasjere seg i langrennssporten. Han er en unik profil med helt unike prestasjoner. En del av denne avtalen innebærer også at Petter skal være mentor i ulike prosjekter vi har, forklarer han til TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer