Northug brøt stillheten, så slettet han dette innlegget

Lover gull.

LOVER GULL: I et innlegg på Instagram lovet Petter Northug gull. Så slettet han innlegget. Foto: Morten Melgård/Dagbladet
LOVER GULL: I et innlegg på Instagram lovet Petter Northug gull. Så slettet han innlegget. Foto: Morten Melgård/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter skuffende resultater i OL og skandalen rundt fyllekjøringen i starten av mai lover skistjerna Petter Northug at han nå er tilbake i toppform.

- Hallo alle sammen, nå er Petter tilbake. Jeg trener som et monster og det er fakta, skrev han på Instagram i natt.

Lovet gull - slettet innlegget På Instagram-profilen - med brukernavnet «jantelov1» - la han ut store lovnader om gull ved siden av et bilde som tilsynelatende stammer fra ski-VM i Val di Fiemme i 2013.

Så slettet han innlegget.

- VM i Falun er målet mitt, og jeg lover alle at jeg skal vinne gull, skrev Northug videre.

Motivert Dagbladet var med da Petter Northug startet treninga igjen etter den famøse fylleturen som endte med en totalvraket Audi i autovernet på Byåsen i Trondheim 4. mai.

NY HERJING MED SVENSKENE? Petter Northug la ut dette bildet - der han tilsynelatende herjer med svenske Marcus Hellner - i en melding der han lovet gull under VM i Falun til neste år. Så slettet han innlegget.
NY HERJING MED SVENSKENE? Petter Northug la ut dette bildet - der han tilsynelatende herjer med svenske Marcus Hellner - i en melding der han lovet gull under VM i Falun til neste år. Så slettet han innlegget. Vis mer

- Skal jeg nå toppen til vinteren, må jeg begynne i dag. Det handler om å ta de rette valgene i livet framover, sa Petter til Dagbladet da.

I etterkant av skandalen har flere bekymret seg for Northugs sportslige framtid. Nå tyder mye på at skistjerna selv er motivert.

Etterforskning ferdig På torsdag denne uka kunne politiet opplyse at de snart er ferdig med etterforskningen, og at bare formaliteter gjenstår.

- Saken forventes å være ferdig etterforsket ganske snart. Det som gjenstår er kun noen små formaliteter i saken, som for eksempel å innhente og få bekreftet inntektsopplysninger, sa politiadvokat Monica Grøtte Estenstad til NRK.

Det forventes at saken går som en tilståelsessak i retten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer