Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug-comeback i Meråker

Går etter all sannsynlighet tremila i Norgescupen på hjemmebane.

COMEBACK OM EN UKE: Petter Northug var ikke i form på Beitostølen. Her går han inn til 49. plass på 15-kilometeren. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
COMEBACK OM EN UKE: Petter Northug var ikke i form på Beitostølen. Her går han inn til 49. plass på 15-kilometeren. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KUUSAMO (Dagbladet): Petter Northug (24) kommer etter all sannsynlighet til å konkurrere i Norgescupen hjemme i Meråker neste helg.

- Det virker ganske sannsynlig at han står på startstreken under tremila i Meråker kommende helg, sier sportssjef Åge Skinstad til Dagbladet.

- Det løpet er en fellesstart, og jeg tror det kan passe Petter veldig godt.

Landslagssjefen har fått gode tilbakemeldinger på formkurven til Northug.

- Rapportene forteller at det fortsatt går veldig bra med ham på trening, og per i dag ligger det an til at han går konkurranse kommende helg, sier Skinstad.

Northug har stått over verdenscuprennene i Gällivare sist helg og Kuusamo denne helga etter at han reiste hjem fra Beitostølen med symptomer på overtrening.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!