Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug drar hjem for å rekke farmors begravelse

Korter ned høydesamlingen i Italia.

KUTTER REISEN: Petter Northug jr. dropper en dag med trening for å delta i farmors begravelse.

Foto: Jens O Kløvrud
KUTTER REISEN: Petter Northug jr. dropper en dag med trening for å delta i farmors begravelse. Foto: Jens O Kløvrud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Petter Northug korter ned høydesamlingen i Val Senales for å rekke begravelsen til sin farmor Liv, skriver Trønder-Avisa.

Liv Northug døde tirsdag denne uka, 86 år gammel. Petter Northugs farmor døde etter lengre tids sykdom, og familien skal ta et siste farvel fra Vestvik kirke tirsdag i neste uke.

Northug er for tiden på høydesamling i italienske Val Senales med landslaget. Mens resten av landslagskollegene avslutter samlingen fredag, har planen hele tida vært at Northug skulle være igjen til tirsdag.

Etter farmorens bortgang, har han bestemt seg for å avbryte samlingen mandag, for å rekke begravelsen.

- Petter og resten av familien er selvfølgelig veldig triste. Han var veldig knyttet til besteforeldrene, som bodde her på gården i Framverran. De var mye sammen og hadde et veldig nært og godt forhold, sier pappa John Northug til Trønder-Avisa.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!