Northug dropper PFU- klage på Aylar-rykter

Og forklarer hvorfor han svarte flåsete om NM.

SKAL GÅ NM: - Dumme spørsmål får dumme svar, er Northugs forklaring på hvorfor han sist uke sa at han vurderte å droppe NM. Her på trening i Val Senales i dag. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
SKAL GÅ NM: - Dumme spørsmål får dumme svar, er Northugs forklaring på hvorfor han sist uke sa at han vurderte å droppe NM. Her på trening i Val Senales i dag. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VAL SENALES (Dagbladet): Det skjer med jevne mellomrom, og i går skjedde det igjen: Petter Northug (25) møtte et fulltallig norsk pressekorps for å fortelle om livet og svare på spørsmål.

Et fast innslag er at Northug kommenterer oppslagene som har vært i media siden forrige pressekonferanse. Og tirsdagens seanse i Val Senales ble intet unntak.

Om den påståtte romansen med Aylar Lie, brakt til togs av Se og Hør, hadde han som ventet ikke å mye å si. Men på spørsmål fra Dagbladet svart i hvert fall langrensskongen et rungende nei på om det er aktuelt å ta saken til Pressens Faglige Utvalg (PFU).

Dumt spørsmål, dumt svar Han benyttet også anledningen til å feie til side all tvil om hvorvidt han stiller opp i NM på Voss i midten av januar.

- Jeg gir faen i hele NM, tenker jeg, sa Northug til Adresseavisen ved avreise til Val Senales.

- Når en journalist dukker opp på en flyplass halv seks om morgenen og stiller et dumt spørsmål, må han regne med å få et dumt svar, fastslår han.

- Jeg skal gå NM. Det har aldri vært planen å ikke gå der. Det blir nok 15 km og sprint før jeg eventuelt reiser til Italia lørdag for å gå Marcialonga, forklarer Northug.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer