Northug droppet show for å følge spurten til Krogh

- Skikkelig kult å se ham spurte ned Cologna.

SENSASJONSMANN: Finn-Hågen Krogh ble møtt av en jublende Petter Northug i målområdet etter den meget overraskende 2. plassen i Falun. Foto. Tormod Brenna/Dagbladet
SENSASJONSMANN: Finn-Hågen Krogh ble møtt av en jublende Petter Northug i målområdet etter den meget overraskende 2. plassen i Falun. Foto. Tormod Brenna/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN/OSLO (Dagbladet): - Inte en til! utbrøt SVT-kommentator Jacob Hård da sensasjonsmannen Finn-Hågen Krogh spurtet inn til annenplass i Falun foran verdenscupvinner Dario Cologna.

I målområdet var Petter Northug - som vant minitouren i utklassingsstil - førstemann til å kaste seg over 21-åringen fra Alta. Og han koste seg stort over at den umeritterte lagkompisen slo Cologna, som regnes som en av de beste distanseløperne i en spurt.

- Jeg vet at gutten er lynrask, han har jo trent en del hurtighet sammen med broren min Tomas, sier Northug.

- Ser du noe av deg selv i den gutten?

- Ganske mye, faktisk.

Droppet show På forhånd hadde mange regnet med at Northug skulle lage show på oppløpet - spørsmålet var bare om han kom til å toppe fjorårets  håndhilsingsseanse med noe enda mer spektakulært.

I stedet nøyde Northug seg med å gi publikum en tommel opp før han gled over målstreken uten noen sprell. Etterpå forklarte han årsaken:

- Det eneste jeg tenkte på var å forte meg alt jeg orket, så jeg fikk se innspurten. Jeg fikk meldinger om at Finn-Hågen lå og kjempet om annenplassen. Jeg ville gjerne se akkurat den spurten, og derfor tok jeg raskeste veien til mål uten noen sprell. Og det var verdt det, for det var skikkelig kult å se Finn spurte ned Cologna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer