<strong>SLITEN:</strong> Hard sesongoppkjøring gjør at Petter Northug dropper sommerens planlagte høydeopphold. Her fra ski-VM i Falun i vinter. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SLITEN: Hard sesongoppkjøring gjør at Petter Northug dropper sommerens planlagte høydeopphold. Her fra ski-VM i Falun i vinter. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Northug er sliten - dropper høydeopphold i sommer

Hard sesongoppkjøring får skylda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Petter Northug skal være sliten etter en hard sesongoppkjøring. Han har derfor bestemt seg for å droppe et planlagt høydeopphold i Mellom-Europa.

Det skriver Adressa. Northug deltok lørdag på et rulleskirenn i Sverige. Der endte han langt bak de beste.

- Vi har planlagt en høydesamling, men i og med at Petter har vært litt sliten, så ser vi det an. Vi har snakket om å dra ned tidlig i juli, men det er mulig vi utsetter det, sier trener Stig Rune Kveen til avisen.

Kveen forteller videre at Northug har tatt blodprøver for å undersøke om det ligger sykdom bak at han er sliten, men at man ikke har funnet noe alvorlig.

- Han har vært sliten på grunn av at han har trent så mye. Han skal ligge på grensen, sier treneren.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer