Northug føler seg lurt av Skiforbundet

Mener Skiforbundet er uredelige.

DATOKRANGEL: Petter Northug og Skiforbundet er fortsatt et stykke unna å bli enige om avtalen som må signeres for at han skal få representere Norge i VM og verdenscup i vinter. De stridende punktene er avtalens sluttdato, og at Northug og Coop vil selge ut det varelageret som allerede er produsert. Foto: Bjørn Langsem
DATOKRANGEL: Petter Northug og Skiforbundet er fortsatt et stykke unna å bli enige om avtalen som må signeres for at han skal få representere Norge i VM og verdenscup i vinter. De stridende punktene er avtalens sluttdato, og at Northug og Coop vil selge ut det varelageret som allerede er produsert. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petter Northug har frist til midnatt lørdag med å signere representasjonsavtalen som kreves for at han kan stille i Falun-VM og gå verdenscup i langrenn i vinter.

Forhandlingene har pågått i flere måneder, og etter det Dagbladet kjenner til så har forhandlingsklimaet mellom partene til tider vært rimelig hett.

Sterkt uenige Det skyldes ikke minst at partene har svært delte oppfatninger om hva de faktisk har blitt enige om i forhandlingene.

Skiforbundets generalsekretær Stein Opsal gikk i Adresseavisen i dag ut mot Northug-leiren, med følgende melding:

- Jo mer vi gir, desto mer krever Northug.

Han sikter da til at forbundet har gått med på at avtalen kan opphøre 15. april, i stedet for 30. april, som opprinnelig lå til grunn.

Opsal hevder også å ha skriftlig samtykke fra skistjernens far, John Northug, i at partene var enige om 30. april.

Northug: Ening om mars Ifølge Opsal skal Northug-leiren nå først i sluttfasen ha krevd 15. mars som ny dato avtalens utløp, og han spekulerer i at datoen er viktig for Northug-leiren for å få den mye omtalte kleskolleksjonen til Northug ut i Coop-butikkene fra 16. mars.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer