Northug forventer å bli hånet i VM

- Jeg kommer sikkert til å få høre en del.

SNAKKER OM VM: Petter Northug ble nummer to på sprinten i Kuusamo. I et intervju med SVT forteller skistjerna at han forventer å få slengt kommentarer etter seg i Falun-VM. Foto Hans Arne Vedlog  / Dagbladet
SNAKKER OM VM: Petter Northug ble nummer to på sprinten i Kuusamo. I et intervju med SVT forteller skistjerna at han forventer å få slengt kommentarer etter seg i Falun-VM. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Petter Northug gikk inn til 2. plass på sprinten i Kuusamo - og omtrent samtidig som nordmannen ble slått av Eirik Brandsdal i spurten, publiserte svenske SVT et eksklusivt intervju skiløperen fra Mosvik.

I intervjuet snakker 28-åringen om tida etter fyllekjøringa i mai og hvordan han har hatt det i månedene etterpå.

Han snakker også om forventningene før VM i Falun neste år.

- Jeg tenker det blir folkefest. Det blir mye folk og bra stemning. Og jeg tror at vi, eller i alle fall jeg, får kjenne på hvordan det er å være på bortebane, sier Northug til SVT.

- Slengt kommentarer Northug fortsetter:

- Jeg husker jo noen eksempler fra VM i Oslo (2011), der det ble slengt en del kommentater til Marcus (Hellner) og Johan (Olsson) under fellesstarten. Det er en del av gamet og jeg kommer sikkert å få høre en del når jeg kommer til Sverige. Jeg regner med det blir flere duelelr med svensker i mesterskapet, sier Northug.

I intervjuet sier Northug at han har som mål å ta ett individuelt gull - og gull på stafetten.

Northug snakker også om at han raskt fant gleden i å trene etter skandalen i mai, der han krasjet sin audi i alkoholpåvirket tilstand. Hun understreker at han ikke tenker på straffen som venter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer