Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug frastjålet skiutstyr etter innbrudd i bilen

Tyver brøt seg inn i skistjernens Audi.

MISTET SKIPAR: Petter Northug opplevde innbrudd i bilen i helga, og mistet blant annet et skipar. Foto: Thomas Rasmus SKaug / Dagbladet
MISTET SKIPAR: Petter Northug opplevde innbrudd i bilen i helga, og mistet blant annet et skipar. Foto: Thomas Rasmus SKaug / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Petter Northug er for tiden i Barcelona for å delta i en pokerturnering - men før avreise til Spania ble Northug frastjålet blant annet et par ski etter innbrudd i bilen.

Det melder Se & Hør.

Skistjernen parkerte sin Audi ved Youngstorget i Oslo for å hente manager Lars Gilleberg.

Verdifullt utstyr
45 minutter senere var den ene ruta knust, og utstyr var stjålet fra Northugs bil.

- Petter var min «privatsjåfør» denne kvelden. Da vi kom tilbake til bilen så vi at ruta var knust, og at alle eiendeler av verdi var borte. Så hvis du ser en mann i sommer-Oslo med masse Swix-utstyr, et par ski og en stav, kan du ringe nærmeste politikammer, sier Gilleberg lurt.

Forholdet ble anmeldt tirsdag kveld, og tyvene fikk med seg en pulsklokke fra Garmin, Swix-utstyr, et par Fisher-ski og en stav. I tillegg ble Gillebergs PC tatt.

Populær
Northug er i oppkjøringen til en ny skisesong - men har også mottatt flere utenomsportslige tilbud i sommer.

- Jeg har jo allerede merket hvilket voldsomt trøkk det er rundt sporten og Petter. Jeg tror ikke det er noe underholdningskonsept på TV vi ikke er invitert til å delta i. Flere henvendelser kommer også fra Sverige. Vi har sagt nei til nesten alt i begge land. Petter ønsker å bruke tiden til å trene, sier Gilleberg til NTB.

Dagbladet har vært i kontakt med Oslo politidistrikt og Sentrum politistasjon som verken vil bekrefte eller avkrefte at saken er anmeldt.

Gilleberg har ikke besvart Dagbladets henvendelser onsdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media