Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug frykter ikke Bendtner-konkurranse om damene:
- Håper han leverer like bra utenfor banen som på

Jubler over anskaffelsen av Nicklas Bendtner.

HEIER PÅ BENDTNER: Petter Northug. Foto: Thomas  Rasmus skaug / Dagbladet
HEIER PÅ BENDTNER: Petter Northug. Foto: Thomas Rasmus skaug / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Skiløperen Petter Northug fikk seg en opptur på femmila i Lahti. Dagen kunne også fotballsupporteren juble.

Dette etter at den tidligere Arsenal-stjernen Nicklas Bendtner signerte for Rosenborg, en overgang de færreste hadde ventet seg.

- Jeg var så glad. her sitter vi supporterne og lurer på hvem signeringen blir, også istedenfor Vegard Forren går vi to hakk opp til, sier skistjerna til sin egen TV-kanal.

Jubler

På spørsmål om han ikke frykter konkurranse om det motsatte kjønn, svarer Northug at han allerede har blitt spurt om kontaktinformasjon til dansken.

Likevel er han ikke nevneverdig bekymret.

- Nå må han bli solbrun på Marbella, så kommer han nok til Trondheim ganske kjapt. Vi får håpe at han leverer like bra utenfor banen som på, sier Northug om Rosenborgs nye spiss.

Også Trondheim-lagets trener har uttrykt begeistring for lagets nye spiss.

- En fantastisk signering for oss og for norsk fotball. At en sånn profil kommer til Rosenborg og Eliteserien må vi være stolt av, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til RBK.no.

Dyr stjerne

Bendtner blir imidlertid ikke noen billig signering. Danske Ekstra Bladet hevdet i dag at årslønnen fem millioner kroner.

Avtalen gjør Bendtner til den best betalte spilleren i Rosenborg.

Dette på tross av at han skal ha gått betydelig ned i forhold til den lønnen han hadde i Nottingham Forest.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media