Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
 Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Langrenn:

Northug har snakket med Løfshus: - Det er noen saker vi har tatt opp

Petter Northug til NRK.

(Dagbladet): Petter Northug forteller i et intervju med NRK at han har skværet opp med landslagssjef Vidar Løfshus. Det forteller Northug etter at han til Dagbladet sa at Løfshus bør trekke seg.

- Vidar og jeg har tatt opp dette internt på rom sammen. Vi er gode venner og har hatt dialog. Vi er enige om at vi er uenige om en del ting. Vi respekterer hverandre for at vi har forskjellige meninger, sier Northug til NRK.

- Dette dreier seg om en sak der Vidar og jeg er enige. Det er ikke annet jeg er irritert eller sur for. Det har vært noen saker vi har tatt opp, sier Northug.

Norges Skiforbund og kommunikasjonssjef Espen Graff bekrefter at det har vært kontakt:

- Vidar og Petter har kommunisert kort på SMS i dag. Utover det er det ikke noe nytt å melde fra vår side, skriver Graff i en sms til Dagbladet.

Northug er ifølge NRK i Bodø for å delta på Kobberrennet.

I intervjuet vist på Dagsrevyen fredag kveld var trønderen i godt humør og smilte bredt når han snakket om forholdet til landslagssjefen.

Northug var ikke like positiv i omtalen da han snakket med Dagbladet denne uka:

- Han har tråkket opp sin egen grav denne sesongen. Jeg trenger derfor ikke å si så mye, egentlig. Jeg tror fort at han kan forsvinne fra den stillingen han har nå, sa Northug til Dagbladet.