Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug jr. gjorde jobben igjen

Gull også på stafetten.

Petter Northug jr. har så langt i junior-VM gjort reint bord – med fire gull på fire muligheter. For i VM står han bokført med seier på 10 km, sprinten og skiathlon.

Sammen med Glenn Elvestad, Eirik Kurland Olsen og Eirik Sæves tok han søndag nok et gull – i suveren stil. Northug jr. startet sin etappe med et forsprang, og cruiset inn nok en seier.

Også jentene sikret seg gull søndag. Ingunn Weltzien, Marit Liland Fredriksen, Marte Elden og Betty-Ann Bjerkreim Nilsen kom i mål drøye fem sekunder foran Sverige. Russland tok bronsen. En sterk etappe av Fredriksen på andre etappe sørget for grunnlaget til seieren.

(ANB)

VANT IGJEN: Petter Northug jr. Foto: Primoz Lovric/Scanpix
VANT IGJEN: Petter Northug jr. Foto: Primoz Lovric/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling