Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug jr. håver inn nye millioner

Følger «Dæhlie-modellen».

Petter Northug jr. står foran undertegnelsen av nye, store sponsoravtaler. 21-åringen er i ferd med å bli millionær, skriver Trønder-Avisa.

- Nå er himmel blå, og jeg kan bekrefte at vi straks er klar til å signere to store avtaler, sier pappa John Northug. Han forteller også at begge de nye avtalene løper til etter ski-VM på hjemmebane i Oslo i 2011.

Det er pappaen som tar seg av sponsoravtalene for 21-åringen, og han legger ikke skjul på at han er kjempefornøyd med de nye avtalene.

Ivar Stuan har forhandlet fram den ene avtalen, men også Bjørn Dæhlie har vært inne i bildet med råd og vink i denne prosessen. Derfor sier Petter Northug jr. at de nye avtalene er helt etter «Dæhlie-modellen».

- Vi har fulgt rådene fra Bjørn Dæhlie om å tegne få, men heller større sponsoravtaler. Det kommer av at sponsorene skal følges opp, men det må ikke gå ut over den sportslige satsingen, sier John Northug til Trønder-Avisa.

(NTB)

HIMMEL BLÅ: Petter Northug jr tegner nye, store sponsoravtaler. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
HIMMEL BLÅ: Petter Northug jr tegner nye, store sponsoravtaler. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling