Northug kan bli 17. mai-taler i Mosvik

Inngår veddemål med TV2-Lersveen.

TOUR- OG VM-PLASSERINGER: Petter Northug har har veddet om sine egne plasseringeR i Tour de Ski og VM neste vinter. VFoto: Thomas Rasmus SKaug / Dagbladet
TOUR- OG VM-PLASSERINGER: Petter Northug har har veddet om sine egne plasseringeR i Tour de Ski og VM neste vinter. VFoto: Thomas Rasmus SKaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Petter Northug er glad i et veddemål. Nå risikerer han å måtte holde neste 17. mai tale i Mosvik.

- Han ikke bare risikerer det, han kommer til å gjøre det. Dette veddemålet er jeg helt sikker på å vinne, sier TV2s langrennsreporter. Ernst A. Lersveen, til Dagbladet.

Han og Northug har veddet om alle Petters plasseringer i vinterens Tour de Ski-etapper og alle VM-distansene. Taperen må ut med 10 000 kroner - og holde 17. mai talen i Mosvik.

Sender direkte - Nå som dette kommer i avisa, må jeg få ringt opp til kommunen der og varsle dem om at Northug skal holde talen, sier en selvsikker Lersveen.

- Det slår deg ikke at du kanskje må på talerstolen selv?

- Jeg? Neida. Dette har jeg full kontroll på. Jeg kan mye mer om langrenn enn Petter. Men jeg skal selvsagt opp dit 17. mai for å se taperen - altså Petter Northug - holde denne talen.

- Det blir en morsom 17. mai. Jeg tror nok vi kommer til å sende hele talen hans direkte. Og jeg er spent på linjene han kommer til å trekke fra 1814 til i dag, humrer Lersveen.

- Faktisk blir det den mest innbringende jobben min på år og dag. Premien er jo på ti lapper. Petter sponser meg i praksis oppover, sier TV2-veteranen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer