STRESSER IKKE: For Petter Northug haster det ikke med å inngå en avtale med Norges Skiforbund med tanke på kommende sesong. Ifølge hans manager er det for tidlig å si noen tid ennå.
 Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet
STRESSER IKKE: For Petter Northug haster det ikke med å inngå en avtale med Norges Skiforbund med tanke på kommende sesong. Ifølge hans manager er det for tidlig å si noen tid ennå. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

Northug kan vente til november med avtale

Ifølge hans manager er det for tidlig å si noen tid ennå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For Petter Northug haster det ikke med å inngå en avtale med Norges Skiforbund med tanke på kommende sesong. Ifølge hans manager er det for tidlig å si noen tid ennå.

Søndag løp Northug et 10 kilometer langt gateløp i Trondheims. Hans manager Are Sørum Langås uttalte seg til Adresseavisen på hans vegne og sa blant annet at Northug tåler å vente til november.

- Vi har hatt konstruktive samtaler med skiforbundet, men har ikke kommet til noen avklaring. Vi har sett på noen alternativer. Dette er en prosess som får den tiden den trenger. Det kan ta litt tid, og det er vanskelig å si når vi kommer til enighet, sa Langås.

Fredag ble det klart at Northug ikke er tatt ut på noen av landslagene. Kommende sesong er uten mesterskap.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer