Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug-kolleksjonen er i butikkene - må vekk fra butikkhyllene om tre uker

Kan ikke reklamere for egne sponsorer i landslagsperioden.

KOLLEKSJON I BUTIKKENE: Northugs kleskolleksjon er i salg fra i dag. Den må bort fra butikkhyllene om tre uker.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
KOLLEKSJON I BUTIKKENE: Northugs kleskolleksjon er i salg fra i dag. Den må bort fra butikkhyllene om tre uker. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Petter Northugs kleskolleksjon var i salg mandag. Den må bort fra butikkhyllene om tre uker.

Northug og Norges Skiforbund ble enige om en representasjonsavtale i helgen. Den strekker seg fra 24. november til 7. april. Det gjør at han kan gå for Norge i VM og verdenscup kommende sesong.

I avtaleperioden kan ikke Northug reklamere for egne sponsorer. Det innebærer at hovedsponsor Coop ikke kan selge Northug-produkter som konkurrerer med skiforbundets samarbeidspartnere.

Skiforbundet ønsket opprinnelig at avtalen skulle strekke seg fra 1. november til 30. april, mens Northug ville ha en kortere periode. Til slutt møttes de på halvveien.

Northugs navn og logo er trykket på klærne.

Langrennsløperne sesongåpner på Beitostølen 21. november. Første verdenscuprenn går i finske Ruka helgen etter.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling