- Northug-kolleksjonen mot landslagsdressen blir som å sammenlikne en Golf med en Ferrari

Swix-sjefen om slakten.

- URETTFERDIG: Swix-sjefen mener det blir feil å sammenlikne Northug-kolleksjonen med klærne skilandslaget bruker. Begge foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
- URETTFERDIG: Swix-sjefen mener det blir feil å sammenlikne Northug-kolleksjonen med klærne skilandslaget bruker. Begge foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Moteekspert i TV 2, Marianne Jemtegård, var nådeløs da Dagbladet ba henne vurdere Petter Northugs nye kleskolleksjon tidligere i dag.

Jemtegård mener kolleksjonen har grilldress-vibber og at den minner om noe en «pensjonert gymlærer fra 80-tallet» ville kledd seg i.

- Nå bør motepolitiet rykke ut med hylende sirener, for denne mannen må snarest arresteres for en soleklar forbrytelse mot god smak, sa Jemtegård til Dagbladet.

Northug-kolleksjonen selges i flere av Coops butikker fram til trønderen offisielt blir landslagsløper 24. november. Da pakkes klærne bort fram til 7. april.

- Fritidskolleksjon Ulf Bjerknes, administrerende direktør i Swix - som produserer klærne for Northug og Coop - sier til Dagbladet at han ikke føler seg spesielt truffet av kritikken fra Marianne Jemtegård.

- Vi føler ikke noe behov for å forsvare utstyret. Denne serien er veldig populær, og det er bare å gratulere Coop. Det er ikke alltid motekritikerne klarer å gi råd om vellykkede utstyrskolleksjoner. Vi forstår at folk har masse meninger, men denne kolleksjonen er noe vi har utviklet sammen med Coop og Petter,og som skal passe til hele familien. Dette er en fritidskolleksjon som skal passe de aller fleste prismessig, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer