Northug krever privat terapeut og kiropraktor i OL

Utfordrer Olympiatoppen.

STILLER KRAV: Petter Northug ønsker å ha med både egen terapeut og kiropraktor til OL. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
STILLER KRAV: Petter Northug ønsker å ha med både egen terapeut og kiropraktor til OL. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Petter Northug utfordrer Olympiatoppen. Teamet hans jobber for at han skal få best mulige forhold under OL. Derfor vil han ha med sine egne hjelpere i OL-leiren.

I Tour de Ski hadde Northug med seg tre mann i tillegg til det støtteapparatet skiforbundet stilte med. Trener Eirik Myhr Nossum var selvsagt med i Touren sammen med kiropraktor Haraldur Arnason og terapeut Svein Torp.

Adresseavisen skriver at et tilsvarende privat støtteapparat er ønsket også i Sotsji-OL.

- Det kan godt hende vi møter utfordringer på dette området. I utgangspunktet ønsker vi ikke å ta Petter ut av OL-leiren, sier manager Are Sørum Langås til Adresseavisen.

Northug-trener Nossum har allerede fått klarsignal for OL. Han er en del av det offisielle norske støtteapparatet, men alt tyder på at terapeuten og kiropraktoren må reise til Sotsji på egen hånd. De vil også bli innkvartert på et annet sted enn Northug.

Utfordring Den store utfordringen blir å få terapeuten og kiropraktoren inn i OL-leiren, slik at Northug slipper å reise ut for å få behandlinger.

- Den norske troppen bor på en annen høyde enn det vi gjør under OL. Det er årsaken til at vi jobber for å få terapeuten og kiropraktoren inn i leiren. Vi opplever ikke motstand, men det kan by på utfordringer i og med at det er OL det er snakk om, sier manageren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer