Northug må bruke Tromsø-drakt i Kuusamo

Tapte enda et veddemål.

MÅ KRYPE TIL KORSET: Petter Northug har tapt nok et veddemål, og må vise seg i Tromsø-farger under helgas verdenscuprenn i Finlan.  Foto: Thomas rasmus skaug / Dagbladet
MÅ KRYPE TIL KORSET: Petter Northug har tapt nok et veddemål, og må vise seg i Tromsø-farger under helgas verdenscuprenn i Finlan. Foto: Thomas rasmus skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Den siste gesten der var et tapt veddemål, sa Petter Northug da han skulle forklare hvorfor han «pekte nese» mot konkurrentene på vei over mål som vinner av helgas v-cupstafett på Sjusjøen.

Nå har enda et tapt veddemål ført til at skistjernen må levere noe annet enn gode skiresultater, skriver Nordlys.

Rosenborg-supporter Northug hadde nemlig veddet med Tromsø-boer og landslagssmører Esben Tøllefsen om utfallet av Rosenborg - TIL på Alfheim, og som kjent var det hjemmelaget som trakk det lengste strået.

Dermed må Northug gå med Tromsø-drakt under helgas verdenscuprenn i Kuusamo, forteller lokalavisa.

- Det stemmer at jeg har hatt et veddemål med Petter om kampen, og det er greit å vite at jeg vant det. Nå tar jeg drakten med til Kuusamo, sier Esben Tollefsen, som har fått overlevert en signert Sigurd Rushfeldt-drakt.

Petter Northugs pressetalsmann Otto Ulseth understreker at Northug ikke kan bruke TIL-drakta i offentlige sammenhenger under verdenscuphelga, men sier det høres ut som et veddemål Petter kunne vært med på.

- På fritiden kan han nok bruke det. Og stemmer veddemålet skal jeg følge med at han gjør det, sier tidligere Tromsø-trener Ulseth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer