MÅ KRYPE TIL KORSET: Petter Northug har tapt nok et veddemål, og må vise seg i Tromsø-farger under helgas verdenscuprenn i Finlan.  Foto: Thomas rasmus skaug / Dagbladet
MÅ KRYPE TIL KORSET: Petter Northug har tapt nok et veddemål, og må vise seg i Tromsø-farger under helgas verdenscuprenn i Finlan. Foto: Thomas rasmus skaug / DagbladetVis mer

Northug må bruke Tromsø-drakt i Kuusamo

Tapte enda et veddemål.

(Dagbladet): - Den siste gesten der var et tapt veddemål, sa Petter Northug da han skulle forklare hvorfor han «pekte nese» mot konkurrentene på vei over mål som vinner av helgas v-cupstafett på Sjusjøen.

Nå har enda et tapt veddemål ført til at skistjernen må levere noe annet enn gode skiresultater, skriver Nordlys.

Rosenborg-supporter Northug hadde nemlig veddet med Tromsø-boer og landslagssmører Esben Tøllefsen om utfallet av Rosenborg - TIL på Alfheim, og som kjent var det hjemmelaget som trakk det lengste strået.

Dermed må Northug gå med Tromsø-drakt under helgas verdenscuprenn i Kuusamo, forteller lokalavisa.

SIGNERT: Det skal være en signert Sigurd Rushfeldt-drakt som blir med til Kuusamo.

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
SIGNERT: Det skal være en signert Sigurd Rushfeldt-drakt som blir med til Kuusamo. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix Vis mer

- Det stemmer at jeg har hatt et veddemål med Petter om kampen, og det er greit å vite at jeg vant det. Nå tar jeg drakten med til Kuusamo, sier Esben Tollefsen, som har fått overlevert en signert Sigurd Rushfeldt-drakt.

Petter Northugs pressetalsmann Otto Ulseth understreker at Northug ikke kan bruke TIL-drakta i offentlige sammenhenger under verdenscuphelga, men sier det høres ut som et veddemål Petter kunne vært med på.

- På fritiden kan han nok bruke det. Og stemmer veddemålet skal jeg følge med at han gjør det, sier tidligere Tromsø-trener Ulseth.