KLINSJ? TV 2 hevder Petter Northug jr er opprørt over måten han ble blehandlet på av landslagsledelsen. Selv vil han ikke si noe om saken.
Foto: Heiko Junge / Scanpix
KLINSJ? TV 2 hevder Petter Northug jr er opprørt over måten han ble blehandlet på av landslagsledelsen. Selv vil han ikke si noe om saken. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Northug måtte stå skolerett

Etter å ha uteblitt fra landslagssamling.

||| (Dagbladet): TV 2 hevder Petter Northug jr er misfornøyd med landslagsledelsen etter at han måtte stå skolerett foran lederne og resten av løperne på laget.

Northug skal ha måttet unnskylde seg for en samlet tropp etter at han uteble fra en evalueringssamling på grunn av sykdom, samtidig som det dukket opp tv-bilder av ham i fotballkamp for Mosvik.

- Nei, dette snakker jeg ikke om på TV. Vi får ta det en annen gang, sier Northug selv til kanalen, og vil ikke kommentere hendelsen ytterligere.

Ifølge TV 2 har imidlertid episoden gått så hardt inn på skistjernen at han vurderer å droppe landslaget neste sesong. Northug har fortsatt ikke underskrevet kontrakten som binder ham til landslaget neste år.

- Ingen kommentar, svarer pappa John Northug på spørsmål om han er sikker på at sønnen vil være på landslaget når sesongen starter opp igjen.

Landslagssjef Morten Aa Djupvik skjønner Northugs reaksjon, men angrer ikke på behandlingen av hendelsen.

- Det å skulle stå og forklare hvorfor du ikke møtte opp foran en hel løpergruppe kan oppleves ubehagelig. Men når Petter fikk gjort det, og det gjorde han på en veldig god og solid måte, så får han legge det bak seg og så får vi legge det bak oss, og så er vi ferdig med det, sier Djupvik.