Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Northug mot Northug: VM-billett i potten

Kan bli NMs viktigste duell.

SPINTPLASS I SIKTE: Resultatene på NM-sprinten på Røros kan føre til at en Northug tar plassen til en annen Northug på VM-spirnten. Her er brødrene i i Hommelvik Grand Prix sist sommer. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
SPINTPLASS I SIKTE: Resultatene på NM-sprinten på Røros kan føre til at en Northug tar plassen til en annen Northug på VM-spirnten. Her er brødrene i i Hommelvik Grand Prix sist sommer. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Norgesmesterskap i sprint kan fort bli en kamp mellom Petter Northug og lillebror Thomas.

I potten: Billett til VM-sprinten.

Langrennsledelsen «tvinger» Petter Northug til å avbryte høydeoppholdet sitt for å stille i NM-sprinten på Røros seinere i uka. Han har fått klar beskjed om at hvis han ikke stiller til start - og presterer - kan han glemme den klassiske VM-sprinten i Falun i februar.

Denne «tvangen» har Northug-trener Stig Rune Kveen ikke den helt store forståelsen for. Han mener Petters andreplass på klassisk sprint i Kuusamo før jul, samt formen han har vist utover, ikke minst i Tour de Ski, burde være kvalsifiseringsgrunnlag godt nok.

- Men nå er det bestemt at vi avsluttet høydeoppholdet før planen og reiser hjem. Petter har lyst til å gå VM-sprinten, og ergo stiller han opp i NM. Oppladingen blir ikke optimal med et kortere høydeopphold og litt for kort tid i lavlandet før rennet, men vi får brette opp ermene og gjøre det beste ut av det, sier Kveen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Les Dagbladet Pluss til over påsken for bare 1 krone.

3 MÅNEDER

HELGEKUPP

1 kr*

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 1 kr* 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (249,-/3 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER

449 kr

(Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr 6 måneder. Fornyes automatisk til 449,-/6 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (249,-/kvartal). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?