Northug og faren feirer jul alene

Reiser til Italia.

FEIRER JUL MED FAREN:  Petter Northug tilbringer julaften sammen med faren John i Italia.
Foto: Ned Alley / Scanpix
FEIRER JUL MED FAREN: Petter Northug tilbringer julaften sammen med faren John i Italia. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For første gang skal Petter Northug feire jul i utlandet. Han reiser 250 mil unna Mosvik og åpner julegavene i Italia, skriver Adresseavisen.

Sammen med langrennsstjernen på julaften blir pappa John Northug. Det er annen gang familien blir splittet i julen. Forrige gang ble moren May syk, og Petter og broren Tomas dro til Meråker og feiret.

Etter en trøblete og sykdomspreget høst er Northug i ferd med å finne formen. For å være i best mulig slag til Tour de Ski og OL, velger 27-åringen å dra på et høydeopphold i Seiser Alm som strekker seg fra kommende søndag til Tour-åpningen 4. juledag.

- Det blir nok en forholdsvis stille feiring, men vi må ta vare på noen av tradisjonene. Vi skal feire sammen med en stamgjest på hotellet i Seiser Alm, en Petter er blitt kompis med. Jeg regner med at vi kommer i julestemning, sier John Northug til Adressa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer