<strong>SKAL KONKURRERE MOT LEGKOV:</strong> Petter Northug og russeren skal konkurrere i rulleski, olabil og styrkeløft i sommer.
Foto: Ned Alley / Scanpix
SKAL KONKURRERE MOT LEGKOV: Petter Northug og russeren skal konkurrere i rulleski, olabil og styrkeløft i sommer. Foto: Ned Alley / Scanpix Vis mer

Northug og Legkov barker sammen i Oslo i sommer

Duoen skal ikke bare konkurrere mot hverandre på rulleski.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Langrennstjernene Petter Northug og Alexander Legkov deltar i fredagens sommershow på Grefsenkollen i Oslo.

Der skal duoen konkurrere mot hverandre i rulleski, olabil og styrkeløft. Rulleskiløpet starter på Egmont-torget i Nydalen fredag klokken 16 for å klatre opp til Grefsenkollen.

Det er første gang Northug og russiske Legkov deltar sammen i et sommershow. I vinter vant Northug to VM-gull og verdenscupen sammenlagt. For Legkov ble det suksess med seier i Tour de Ski og femmila i Holmenkollen. I verdenscupen ble russeren nummer to.

<strong>LANGRENNSTJERNE:</strong> Alexander Legkov kommer til Oslo for å delta på showrennet. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND/NTB scanpix
LANGRENNSTJERNE: Alexander Legkov kommer til Oslo for å delta på showrennet. Foto: AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND/NTB scanpix Vis mer

- Dette er verdens to heteste skiløpere, og fram mot OL i Russland neste vinter er det disse to mye vil handle om. Nå skal jo også Petter kjøre eget opplegg, utenom landslag, slik Legkov gjorde med suksess i vinter. Kanskje kan Petter plukke opp et par tips på bakrommet, sier arrangør Thorkild Gundersen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer