Northug risikerer ny rettssak

Må løse konflikten med Nye Høyder.

MULIG NY RETTSSAK. Petter Northug må gjennom en ny rettsrunde, om ikke Team Northug og Nye Høyder løser konflikten i tre planlagte rettsmeklinger.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
MULIG NY RETTSSAK. Petter Northug må gjennom en ny rettsrunde, om ikke Team Northug og Nye Høyder løser konflikten i tre planlagte rettsmeklinger. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hvis konflikten mellom Nye Høyder og Petter Northug ikke løses gjennom rettsmekling, går det mot hovedforhandlinger i retten i mars, melder Adresseavisen.

Petter Northug brøt med selskapet Nye Høyder i vår, etter et krav fra hovedsponsoren Coop.

 Partene er ikke blitt enig om de økonomiske betingelsene. Det er bakgrunnen for at Nye Høyder valgte å stevne Northug. De vil ha erstatning for det tap selskapet lider som følge av det de mener er en uberettiget heving av managementavtalen.

Avtalen mellom partene var opprinnelig treårig og ble inngått i 2013.

Under tirsdagens planleggingsmøte i Sør-Trøndelag tingrett representerte advokatene Morten Brandhaug og Ola Haugen henholdsvis Nye Høyder og Northug.

Villig til riksmekling Der kom det fram at begge parter i utgangspunktet er positive til rettsmekling. I rettsboka, som adressa.no har fått tilgang til, går det fram at det er viktig for Nye Høyder at Petter Northug møter personlig i meklingsmøtet og at de derfor ønsker bekreftelse på at han vil møte.

Northug befinner seg for tiden i Val Senales i Italia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer