Northug selger luksusbil

Petter Northug (34) selger den hvite jaguaren han ble stoppet i tidligere i år.

DETTE ER SAKEN: Petter Northug kom fra instruktørjobb på Trysil sommerskiskole da han ble stoppet av politiet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er Nardo Bil som selger Jaguaren. F-typen ligger ute til salg på Finn for 1,75 millioner kroner. Dagbladet har fått bekreftet at det er Northugs bil.

- Vi solgte bilen til Petter Northug opprinnelig, og det er derfor naturlig at vi selger bilen igjen, sier Rune Wang-Henrichsen, Konsernleder i Nardo Bil, til Dagbladet.

Petter Northugs advokat Halvard Helle vil ikke kommentere salget:

- Det kan jeg ikke uttale meg noe om.

- Har det vært noe mer kontakt mellom deg og politiet i den aktuelle saken?

- Det kan jeg ikke uttale meg om.

Stoppet etter råkjøring

Petter Northug ble stoppet i høy fart på E6 ved Ullensaker torsdag 13. august i år. En patrulje hadde da målt bilen Northug kjørte til 168 km/t:

- Jeg er usikker på om det var en kontroll eller om patruljen ble oppmerksomme på bilen, men jeg kan bekrefte at det var Northug som kjørte, fortalte operasjonsleder Tom Sandberg til Dagbladet.

Ei drøy uke seinere sto Northug fram og innrømmet at han hadde problemer:

- Det er noe som sitter langt inne å innrømme. Jeg har et alvorlig rusproblem som inneholder alkohol, narkotika og piller. Jeg har ikke tatt det på alvor, og skjult det for de rundt meg.

Avsluttende fase

Politiet etterforsker fortsatt saken mot Northug, som er siktet for råkjøring og kokainoppbevaring, men bekreftet i forrige uke at etterforskningen nærmer seg slutten:

- Saken er i den avsluttende delen av etterforskningen og vil bli sendt over for påtaleavgjørelse etter dette, sier Ekeberg til NTB.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer