Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug skal møte i retten igjen i mars

Tre dager etter verdenscupavslutningen.

Trondheim  20141009.
Petter Northug. Skiløper Petter Northug under pressemøtet med NTB på Nidelv Hotel etter dommen i en promillesak torsdag i Trondheim. 
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Trondheim 20141009. Petter Northug. Skiløper Petter Northug under pressemøtet med NTB på Nidelv Hotel etter dommen i en promillesak torsdag i Trondheim. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Petter Northugs tidligere management i Nye Høyder vil at skistjernen personlig møter til rettsmekling 18. mars.

Det er Adresseavisen som melder dette torsdag. Datoen er tre dager etter verdenscupavslutningen i Holmenkollen og tre uker etter at ski-VM i Falun er ferdig.

Nye Høyder og Northug skal ha diskutert flere datoer, men nå er det klart at 18. mars er fastsatt til rettsmekling i Sør-Trøndelag tingrett. Det er førstekonsulent Line Søraker i tingretten som opplyser dette til Adressa.

Dersom partene ikke blir enige i meklingen, har tingretten berammet 25. til 27. mars til hovedforhandling.

Northug var også i retten tidligere i år, der han ble dømt til 50 dagers ubetinget fengsel for fyllekjøringen i mai. For tiden er han på Beitostølen i forbindelse med sesongåpningen i langrenn.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling