Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug skal spille dataspill mot 6000 ungdommer

Spiller sammen med Counter-Strike-proff fra Sverige. - Jeg har aldri samarbeidet med en svenske før.

FRA OL TIL TG: Petter Northug deltar på årets The Gathering i Vikingskipet på Hamar. Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet
FRA OL TIL TG: Petter Northug deltar på årets The Gathering i Vikingskipet på Hamar. Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): - Jeg gleder meg til å delta på The Gathering, sier Petter Northug i en pressemelding.

The Gathering er Norges største datasamling der rundt 6000 vil delta i år, ifølge pressekontakt Simon Eriksen Valvik.

Northug vil sammen med den svenske toppspilleren Patrik Lindberg, kjent som «f0rest» i spillkretser, utfordre deltakerne i Counter-Strike.

Ifølge Northug selv er han litt rusten i dataspillet, men brukte mye tid foran PCen tidligere og da var Counter-Strike favorittspillet.

- Det som kan berge meg er konkurranseinstinktet. Jeg håper forøvrig at Patrik Lindberg vil fungere som en hjelperytter. Jeg har heller aldri samarbeidet med en svenske før, så det blir jo litt spesielt, forklarer han.

- Det er flott at Petter Northug tar turen til Vikingskipet i påska. Kanskje vil flere få opp øynene og bli bedre kjent med begrepet e-Sport, sier presseansvarlig for The Gathering, Simon Eriksen Valvik.

Svensken Northug vil spille sammen med, Patrik Lindberg, har aldri vært i Norge før, og gleder seg til å spille sammen med OL-stjernen. Lindberg regnes som den beste internasjonale Counter-Strike-spilleren i verden, ifølge Valvik.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!