HØYT UT: Finn Haagen Krogh smiler godt av RBK-guttas svar på hans uttalelser om den korte veien til Tippeligaen. De som ikke vet hvem han er, regner han med vet det etter VM. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
HØYT UT: Finn Haagen Krogh smiler godt av RBK-guttas svar på hans uttalelser om den korte veien til Tippeligaen. De som ikke vet hvem han er, regner han med vet det etter VM. Foto: Bjørn Langsem/DagbladetVis mer

Northug støtter Krogh i ordkrigen mot RBK-gutta

Tror nordlendingen kunne spilt i Tippeligaen.

VAL DI FIEMME (Dagbladet): Finn Haagen Krogh gikk høyt ut overfor TV 2 i går, da han mente at han i løpet av to-tre år med fotballsatsing ville klart å spille seg inn på et tippeligalag.

Fotballprofilene fnyser, med Rosenborgs Tore Reginiussen og Tarik Elyounoussi i spissen, men Petter Northug tror lagkameraten har et poeng.

Herjer mot bønder
- At Finn kunne gjort det, det tror jeg på, for han sklir rett forbi med ballen i beina. Jeg tror ikke han tar i når han sier det, sier Northug, som ikke har samme tro på seg selv.

- Vi er et hakk lenger ned, vi er i sjette, korrigerer han da han blir konfrontert med Tarik Elyounoussis uttalelser om at RBK-gutta ikke ble imponert av å se Northug i femtedivisjon.

- Der herjer vi. Men det er klart, vi spiller jo mot lag som består av bønder fra bygda. De melder på lag bare for å ha noe å gjøre etter fjøstid. Da bør du komme et stykke på å være litt bra trent, sier Northug.

Vil spille i Alta
Finn Haagen Krogh smiler godt av fotballstjernenes reaksjon på utspillet hans i går, og registrerer med et glis at de ikke helt vet hvem han er.

ENIG MED KROGH: Petter Northug har selv forsøkt å få lagkameraten med på fotballaget i sjettedivisjon. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
ENIG MED KROGH: Petter Northug har selv forsøkt å få lagkameraten med på fotballaget i sjettedivisjon. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet Vis mer

- Vi får håpe han vet litt bedre hvem jeg er etter mesterskapet, sier Krogh om Tarik.

Petter Northug avslører samtidig at han har prøvd å få lagkameraten til å bli lagkamerat også på fotballbanen for Mosvik.

- «Æ ønske å spill i Alta», imiterer Northug svaret fra Krogh.

- Nei, det er vanskelig å få ham på laget, men jeg har prøvd, sier trønderen, som er kjent Rosenborg-supporter.

- Det er et bra tegn at RBK spiller dårlige treningskamper, da blir det en bra sesong. Spiller man veldig gode treningskamper, blir det ofte en dårlig sesong. Jeg ser på det som et positivt tegn, sier Petter Northug.