Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug har meldt seg på skandinavisk cup

Northug tilbudt startplass i verdenscupen

Petter Northug jobber på for å kvalifisere seg til vinter-OL. Langrennsstjernen har meldt seg på alle øvelser i skandinavisk cup i Piteå og i NM på Gåsbu.

Petter Northug jobber hardt for å sikre seg en plass i Norges OL-tropp. Han er meldt på i mange øvelser de kommende ukene. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Petter Northug jobber hardt for å sikre seg en plass i Norges OL-tropp. Han er meldt på i mange øvelser de kommende ukene. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det viser de endelige påmeldingslistene som ble klare denne uken.

Northug har fått beskjed av langrennsledelsen i Norges Skiforbund om at han bør prestere i skandinavisk cup og ski-NM for å få bli med til OL i februar.

Han er også tilbudt startplass i verdenscupen i Planica 20. og 21. januar.

I Piteå gås det skandinavisk cup kommende helg. Der er Northug påmeldt i klassisk sprint fredag, 15 km fri lørdag og 30 km klassisk fellesstart søndag.

NM på Gåsbu i Hamar arrangeres 11.-13. januar. Der er Northug aktuell for sprint i klassisk stil, 15 km fri og 30 km skiathlon.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!