Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug tvinges til fotballpause

Har slitt med strekk i seks-sju uker.

LØPSSTERK: Petter Northug (midten) er forhindret fra dyrke sin andre idrettshobby, fotball. Her i aksjon mot gamle fotballstjerner i RBK-drakter i 2010.  Foto Tom Østhuus / Dagbladet
LØPSSTERK: Petter Northug (midten) er forhindret fra dyrke sin andre idrettshobby, fotball. Her i aksjon mot gamle fotballstjerner i RBK-drakter i 2010. Foto Tom Østhuus / Dagbladet Vis mer

Petter Northug har hatt problemer med lysken i sommer og har vært nødt til å ta en pause fra å spille fotball på fritiden.

Northug spilte noen kamper for Mosvik i 6. divisjon i vårsesongen, men den fotballinteresserte langrennsstjernen har måttet holde seg borte fra banen i sommer, skriver Adresseavisen.

- Han har et lite problem med lysken, men trener bra. Det er snakk om en liten strekk, som han har hatt i seks-sju uker, sier landslagstrener Trond Nystad.

Ifølge Nystad har Northug levert gode resultater på trening og tester.

- Onsdag hadde vi årets hardeste intervalløkt, og Petter markerte seg. Vi har kjørt en del av de samme øktene som vi gjorde i fjor, og Petter ligger en del foran fjoråret. Han har trent bedre, sier landslagstreneren til Adresseavisen.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media