Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Northug vant 100 000 kroner i Barcelona

Ble nummer 135 av 1082 i pokerturneringen.

PEN PREMIE: Petter Northug vant 100 000 kroner i pokerturneringen i Barcelona. Foto: PokerStars
PEN PREMIE: Petter Northug vant 100 000 kroner i pokerturneringen i Barcelona. Foto: PokerStars Vis mer

(Dagbladet): Petter Northug ble kanskje frastjålet verdifullt skiutstyr nylig, men i Barcelona vant han tilbake mye av det tapte i pokerturneringen Pokerstars EPT.

Northug ble slått ut på dag tre av turneringen, men 135. plass av 1082 deltakere ga pene 61 500 i premiepenger. Skistjernen plukket også med seg 42 000 kroner i en sideturnering på mandag, og tjente dermed litt over 100 000 kroner på deltakelsen i Spania.

Forbedring
Hele verdenseliten er samlet i Barcelona for å spille turneringen, som går av stabelen to år etter at Petter Northug dukket opp i sin første store pokerturnering i Monte Carlo.

- Jeg hadde gjerne spilt mot meg selv fra den gangen i dag, om jeg hadde hatt muligheten, sier Northug i en pressemelding fra selskapet.

Opp i tynnlufta
Nå venter to lengre høydeopphold i Alpe di Siusi og Livigno i august og september for nordmannen, før verdenscupen åpner i Gällivare i slutten av november.

Tour de Ski og VM (Val di Fiemme) er vinterens hovedmål for Northug.

Skistjernen har også mottatt flere utenomsportslige tilbud enn pokerturneringer i sommer.

- Jeg har jo allerede merket hvilket voldsomt trøkk det er rundt sporten og Petter. Jeg tror ikke det er noe underholdningskonsept på TV vi ikke er invitert til å delta i. Flere henvendelser kommer også fra Sverige. Vi har sagt nei til nesten alt i begge land. Petter ønsker å bruke tiden til å trene, sier manager Lars Gilleberg til NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media