Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Northug var ikke ruspåvirket - siktelsen frafalt

En positiv spyttprøve ga ifølge politiet grunnlag for å sikte Petter Northug for ruspåvirket kjøring. Men blodprøven var negativ, og siktelsen er frafalt. Den tidligere skistjernen er fortsatt siktet for oppbevaring av narkotika og fartsovertredelse.

Onsdag opplyste Øst politidistrikt at Petter Northug ikke hadde alkohol eller andre rusmidler i blodet da han 13. august ble tatt for råkjøring.

Dermed frafaller politiet siktelsen for dette forholdet, men den tidligere skistjernen er fortsatt siktet for oppbevaring av narkotika og fartsovertredelse.

Politiadvokat Karoline Ekeberg i Øst politidistrikt bekrefter til NTB at det var en positiv spyttprøve på stedet som lå til grunn for siktelsen om ruspåvirket kjøring.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer